LEAD Leiden

Specialist akoestiek

Wie zijn wij
Buro Bouwfysica is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. In onze visie verdienen deze vakgebieden een eigen identiteit binnen de advieswereld. Deskundig, klantgericht en onafhankelijk zijn de kernwoorden in onze missie. Onze opdrachtgevers herkennen dit en geven ons het vertrouwen om hun belangen te behartigen. Wij zoeken uitbreiding van ons team met een specialist akoestiek die bij ons zijn of haar vleugels wil uitslaan.

Op dit moment bestaat Buro Bouwfysica uit 19 gedreven specialisten en adviseurs. Door de toename aan opdrachten is er ruimte voor een enthousiaste starter die met ons mee wil groeien.

Wie zoeken wij
Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gedreven en enthousiaste

Specialist akoestiek (32 tot 40 uur per week)

met de volgende competenties

  • Geïnteresseerd in akoestiek
  • Bouwkundige affiniteit
  • Teamspeler
  • Leergierig

Wij zijn op zoek naar iemand met interesse in de akoestiek. Je hebt recent een technische opleiding afgerond op HBO of universitair niveau. Ook als je binnenkort afstudeert komen we graag met je in contact. Wie je bent en wat je wilt is voor ons belangrijker dan je werkervaring.

Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse bestaat je taak uit het uitvoeren van specialistische berekeningen op het gebied van geluidwering, weg- en railverkeerslawaai, installatiegeluid en ruimteakoestiek. Vanuit een gedegen inhoudelijke basis ontwikkel je je specialisme door interne en externe opleidingen.

Wat bieden wij
Werken bij Buro Bouwfysica combineert de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een kleine organisatie met de ervaring en deskundigheid van een groot bureau: je werkt samen met specialisten en adviseurs die hun ervaringen in het vakgebied met je delen. Je hebt direct contact met de klanten, je ontwikkelt je snel en groeit mee met de organisatie. De arbeidsvoorwaarden en werktijden, waaronder de mogelijkheid om deels thuis te werken, worden afgestemd op jouw situatie.

Contact
Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Hardlooper (06 11 641 642 of hardlooper@burobouwfysica.nl). Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op info@burobouwfysica.nl