LEAD Leiden

Projectleider bouwfysica en duurzaamheid

Wie zijn wij
Buro Bouwfysica is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. In onze visie verdienen deze vakgebieden een eigen identiteit binnen de advieswereld. Deskundig, klantgericht en onafhankelijk zijn de kernwoorden in onze missie. Onze opdrachtgevers herkennen dit en geven ons het vertrouwen om hun belangen te behartigen. Wij zoeken uitbreiding van ons team met een projectleider bouwfysica en duurzaamheid  die bij ons zijn of haar vleugels wil uitslaan.

Wie zoeken wij
Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gedreven en enthousiaste

Projectleider bouwfysica en duurzaamheid (32 tot 40 uur per week)

met de volgende competenties

  • Klantgericht
  • Liefde voor het vak
  • Communicatief
  • Teamspeler

Je hebt ten minste 5 jaar ervaring in het vakgebied en een technische opleiding op HBO of universitair niveau. Kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid of akoestiek is een pré maar geen must. Wie je bent en wat je wilt is voor ons belangrijker dan je recente werkervaring.

Als projectleider bouwfysica en duurzaamheid ben je het intermediair tussen de klant en de technisch specialisten. Je organiseert je eigen projecten en levert afhankelijk van je kennis en ervaring zelf een bijdrage in het uitvoeren van specialistische berekeningen in de breedte van het werkveld (akoestiek, energie, brand, duurzaamheid). Vanuit een gedegen inhoudelijke basis en je focus op klanttevredenheid groeit je klantenkring met je mee.

Wat bieden wij
Werken bij Buro Bouwfysica combineert de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een kleine organisatie met de ervaring en deskundigheid van een groot bureau. Je werkt samen met adviseurs en specialisten voor wie je sparringpartner bent. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig je eigen netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je snel en groeit mee met de organisatie. De arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om deels thuis te werken, worden afgestemd op jouw situatie.

Contact
Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Hardlooper (06 11 641 642 of hardlooper@burobouwfysica.nl). Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op info@burobouwfysica.nl

Omvattende expertise

Advies op maat

Duurzame oplossingen