LEAD Leiden

Office manager

Wie zijn wij
Buro Bouwfysica is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. In onze visie verdienen deze vakgebieden een eigen identiteit binnen de advieswereld. Deskundig, klantgericht en onafhankelijk zijn de kernwoorden in onze missie. Onze opdrachtgevers herkennen dit en geven ons het vertrouwen om hun belangen te behartigen.

Op dit moment bestaat Buro Bouwfysica uit 17 gedreven specialisten en adviseurs.

Wie zoeken wij
Ben jij de office manager die er voor weet te zorgen dat de werkweek op rolletjes loopt? Denk jij graag mee en houd jij het overzicht met - en voor - directie? Weet jij hun grenzen, en die van jezelf te bewaken waar dat moet en ben je flexibel en toegankelijk waar dat kan?

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij vanaf 1 september een gedreven en enthousiaste

Office manager(16 tot 20 uur per week)

met de volgende competenties

 • Nauwkeurig
 • Betrouwbaar
 • Teamspeler

Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend en betreffen vooral administratieve en bedrijfsvoeringstaken, maar ook op jouw organisatie talent wordt een beroep gedaan.

Praktische zaken zijn bij jou in goede handen, je krijgt er energie van om te ontzorgen, te organiseren en bent een zichtbare en betrouwbare collega. Je hebt hier ook een signalerende functie voor zaken die beter kunnen en ziet kansen. Je aarzelt niet om door te vragen totdat zaken duidelijk voor je zijn.

Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:

 • Het plannen van vergaderingen
 • Ondersteunen in het inkoop- en facturatieproces
 • Organiseren van verschillende activiteiten
 • Website en LinkedIn bedrijfspagina up-to-date houden

Functie-eisen
Jij bent de steun en toeverlaat van de directeuren en je collega’s. Een echte doener met een no-nonsens mentaliteit die zelfstandig kan werken en weet wat er speelt binnen de organisatie en in het team.

Jij bent de spil tussen de medewerkers. Daarom is het belangrijk dat je gemakkelijk contact legt, communicatief sterk bent en om kunt gaan met onverwachte of veranderende situaties. In deze situaties weet je de rust te bewaren, snel te schakelen met je collega’s en kun je zelfstandig de juiste prioriteiten stellen en uitvoeren en weet je je grenzen te bewaken.

Daarnaast breng je mee:

 • Je hebt minimaal mbo-werk en denkniveau
 • Je hebt enige werkervaring als bijvoorbeeld secretarieel ondersteuner
 • Je hebt ervaring met het afhandelen van administratieve taken
 • Je schrijft en spreekt goed Nederlands
 • Je kunt goed werken met Outlook en Excel

Wat bieden wij
Werken bij Buro Bouwfysica combineert de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een kleine organisatie met de ervaring en deskundigheid van een groot bureau: je werkt samen met specialisten en adviseurs die hun ervaringen in het vakgebied met je delen. Je hebt direct contact met de klanten, je ontwikkelt je snel en groeit mee met de organisatie. De arbeidsvoorwaarden en werktijden, waaronder de mogelijkheid om deels thuis te werken, worden afgestemd op jouw situatie.

Contact
Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Hardlooper (06 11 641 642 of hardlooper@burobouwfysica.nl). Jouw sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op info@burobouwfysica.nl

Omvattende expertise

Advies op maat

Duurzame oplossingen