Nieuws

18 september 2018

Buro Bouwfysica is bij de drie iconische torens in Leiden verantwoordelijk voor bouwfysica die RED Company ontwikkelt
https://www.linkedin.com/pulse/red-company-ontwikkelt-drie-iconische-torens-leiden-guus-tennekes

1 juli 2018

Buro Bouwfysica is verhuisd.

Nieuw adres per 1 juli 2018:
Cypresbaan 45
2908 LT Capelle aan den IJssel

5 juni 2018

Nieuwe vacature bij Buro Bouwfysica
Buro Bouwfysica is per direct op zoek naar uitbreiding van haar team. Wij zijn op zoek naar een specialist bouwfysica en akoestiek. Kijk hier verder voor meer informatie. 

9 maart 2018

Buro Bouwfysica adviseert winnende tender Lloydpier Blok C
Buro Bouwfysica adviseert bij deze door Blauwhoed gewonnen tender op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Het energieconcept dat door ons bureau is ontwikkeld gaat hierbij uit van het opwekken van zoveel mogelijk zon- en windenergie op locatie. Klik op de link voor meer informatie https://blauwhoed.nl/blauwhoed-wint-tender-lloydpier-blok-c 

8 februari 2018

Nieuwe vacature bij Buro Bouwfysica
Buro Bouwfysica is per direct op zoek naar uitbreiding van haar team. Wij zijn op zoek naar een specialist akoestiek. Kijk hier verder voor meer informatie. 

21 december 2017

Directie en personeel van Buro Bouwfysica wensen jullie prachtige, gezellige
kerstdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar! 

18 september 2017

Startschot voor energieneutraal centrumplan Westwijk in Vlaardingen
Buro Bouwfysica adviseert hier op het gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid. Klik op de link voor meer informatie https://vastgoedjournaal.nl/news/33044/startschot-voor-energieneutraal-centrumplan-westwijk-in-vlaardingen 

31 juli 2017

Nieuwe vacatures bij Buro Bouwfysica
Buro Bouwfysica is op zoek naar enthousiaste mensen voor verdere uitbreiding van haar team, dat op dit moment uit circa 10 ingenieurs bestaat. Er zijn vacatures voor een projectleider bouwfysica en voor 2 startende specialisten akoestiek en bouwfysica. Kijk hier verder voor meer informatie. 

18 juli 2017

Buro Bouwfysica sponsort Ride4Kids team Zeeland

13 juli 2017

NN Kralingen
Buro Bouwfysica adviseert de Nederlandse Bouw Unie in gewonnen tender voor het Noordelijk Niertje.

20 juni 2017

OZC Tilburg
Opleiding- en Zelfstudie Centrum van Tilburg krijgt vorm.

14 juni 2017

Buro Bouwfysica sponsort de NVBV kennisdag

26 november 2015

Buro Bouwfysica denkt mee met RIVM over Omgevingswet
De Omgevingswet is in aantocht, waarbij gekoerst wordt op invoering in 2018. Niet alleen voor gemeenten en planologen zal er veel veranderen, maar ook voor iedereen die zich bezig houdt met het Bouwbesluit of de Wet geluidhinder. Een belangrijke pijler binnen de Omgevingswet is de digitale informatievoorziening. Door het RIVM wordt onder andere gewerkt aan de contouren van het zogenaamde 'informatiehuis Geluid'. Samen met andere adviseurs, bronbeheerders en gemeentelijke geluidspecialisten heeft Jan Hardlooper van Buro Bouwfysica vanuit zijn ervaring als adviseur geluidbelast bouwen en ontwerpen meegewerkt aan een workshop waarin een inventarisatie is gemaakt van wat nodig is en hoe de informatie kan worden ontsloten. Een zeer boeiende sessie die zeker een vervolg zal krijgen.

2 november 2015

Buro Bouwfysica gestart op 2 november 2015!
Op maandag 2 november is Buro Bouwfysica gestart als adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. De oprichters Jan Hardlooper, Jos Reijnierse en Peter Roosen zijn allen als adviseur aan dit nieuwe adviesbureau verbonden.